×

De duurzame voordelen met banderolleren in visindustrie

Dinsdag 06 december 2022
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Vis, schaal- en schelpdieren komen in verschillende productvarianten en verpakkingen op de markt. Als het gaat om verpakkingen verduurzamen, speelt de banderol hierbij een belangrijke rol. Bandall is gespecialiseerd leverancier van banderolleermateriaal, dat prima toegepast kan worden in de visverwerkende industrie.
 
Een banderol neemt weinig ruimte in, terwijl zicht op de versheid van het product uitstekend is. Meer productsoorten in het assortiment hoeft niet te betekenen dat u voor elke variant een andere banderol nodig heeft. "Op een bedrukte banderol met al uw merkinformatie, kunt u namelijk gelijktijdig met het banderolleren allerlei variabele informatie mee printen. Daardoor hoeft u maar één rol met banderolleermateriaal te laten maken waar alle branding informatie op staat die voor uw gehele productassortiment geldt. Alle variabele informatie, zoals productsoort, herkomstinformatie, barcodes etc., wordt flexibel mee geprint tijdens het banderolleren. Dit leidt direct tot besparing op labelmateriaal en tot een vermindering van opslag- en transportkosten. En ook houdt u geen ongebruikte rollen (of gedeelten van rollen) over als er iets in de productsamenstelling verandert."

Klik HIER voor het volledige verhaal over de duurzame voordelen van banderollen in de laatste  (digitale) uitgave van vaktijdschrift Fish & Co.