×

TOPP Nederland neemt sanitaire diensten Initial Nederland over

Maandag 08 juli 2024
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Initial Nederland, leverancier van sanitaire voorzieningen, heeft besloten haar activiteiten omtrent sanitaire oplossingen zoals handzeepdispensers, handhygiëne, damesverbandcontainers en toiletbrilreiniging in Nederland te beëindigen. Vanaf juli 2024 heeft TOPP Nederland de sanitaire diensten (Washrooms) van Initial Nederland overgenomen.

Deze overname stelt TOPP in staat om haar unieke concept en klantgerichtheid verder uit te breiden en meer bedrijven te voorzien van hoogwaardige hygiëne oplossingen met persoonlijke service. Voor de bestaande Nederlandse klanten van Initial Nederland verandert er weinig; zij kunnen voortaan profiteren van de bekende TOPP-service. TOPP streeft naar de hoogste standaarden in hygiëne en comfort, met een persoonlijke benadering en korte lijnen tussen TOPP franchisenemers en hun klanten maken zij hygiëne makkelijk voor iedereen.
 
Waarom koos Initial Nederland voor TOPP?
Initial Nederland koos voor een overname door TOPP vanwege de sterke familiebedrijfscultuur, persoonlijke benadering en de kwaliteit die TOPP biedt. TOPP biedt, net als Initial, een hoge kwaliteit door een efficiënte service met vaste medewerkers bij vaste klanten op vaste dagen. Hierdoor worden klanten in Nederland volledig ontzorgd op het gebied van toilethygiëne.
 
TOPP biedt een totaalconcept op het gebied van hygiëne, waarbij ze organisaties helpen met (sanitaire) oplossingen en -producten, met een breed assortiment variërend van toiletpapier en luchtverfrissers tot deurmatten en geurbeleving. Dankzij het franchiseconcept kunnen klanten altijd rekenen op een lokale partner die betrokken is en bekend is met de specifieke behoeften van de regio. Momenteel zijn er zes franchisenemers aangesloten bij TOPP. De ambitie is om binnen de komende jaren dit aantal te laten groeien naar 15 tot 19 franchisenemers, om zo hun unieke concept en klantgerichtheid verder uit te breiden. “TOPP kijkt ernaar uit om samen met de klanten van Initial een nieuwe standaard in sanitaire hygiëne neer te zetten en hen te blijven ontzorgen met hun hoogwaardige en persoonlijke dienstverlening”, aldus Harry van der Spoel van TOPP.
 
Op de foto: ondertekening door Harry van der Spoel (TOPP) en Lex Boers (Initial Nederland)