×

News

Lena Wabeke, student Food Innovation, is afgelopen week tijdens de HAS Food Experience in de prijs gevallen met haar innovatieve foodconcept De Goede Vangst, biodiverse bitterballen gemaakt van …

Verbufa en Moulin-Debaillie (de agent van Verbufa voor België en Luxemburg) vormen samen een van de grootste leveranciers van machines en lijnoplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie binnen …

Seafood Expo Global/Seafood Processing Global, de belangrijkste beurs voor de vis- en seafood (verwerkende) industrie, zet óók voor de 29ste editie zijn tenten op in Barcelona. De beurs …

Afgelopen vrijdag hield LETS bv een open dag in het nieuwe pand in Dronten. Het bedrijf, dat in de afgelopen veertig jaar is uitgegroeid tot specialist op het gebied van reinigingstechniek voor de …

De Taiwanese overheid geeft ruim 415 miljoen euro uit aan subsidies in de komende twee jaar, met als doel de verbetering van de bestaande koelketen in de landbouw, visserij en veeteelt. Deze forse …

Schouten Europe introduceert deze maand een plantaardige visfilet. Vervangers voor vis zijn sterk in opkomst, hetgeen blijkt uit het feit dat in supermarkten in West-Europa het aantal …

Vegetarische en veganistische producten krijgen steeds meer een vaste plek in de voedingsconsumptie van de consument. Normec Foodcare houdt op donderdag 26 januari een Veggie & Vegan Event en laat …

Maarten Kooij neemt bij VSD Food Machinery de functie van Algemeen directeur over van zijn vader Hans Kooij. VSD Food Machinery is specialist in het ontwikkelen, produceren en leveren van machines …

De nieuwste case packer van Lan Handling Technologies heeft een nog compactere footprint gekregen. Naast de hoge capaciteit (tot 160 trays per minuut) en de nauwkeurige productplaatsing door de 6- …

PLNT, het merk van 100% plantaardige vlees- en visopvolgers, introduceert drie nieuwe producten: Kip Nuggets, Kip Tenders en Zalmfilet. Het merk speelt daarmee in op de belangrijkste trend in de …