×

News

Mikrocentrum, platformorganisatie voor de hightech- en maakindustrie, gaat de volgende editie van Food Technology organiseren onder een nieuwe naam: Food Tech Event. De vakbeurs wordt georganiseerd op …

Ingrediëntenspecialist Loryma heeft verschillende toepassingen voor veganistische tonijn ontwikkeld die authentieke, vezelige sensorische eigenschappen en een delicate textuur bieden. Het …

Messe Frankfurt staat tussen dinsdag 28 en donderdag 30 november weer in het teken van Food Ingredients (Fi) Europe. Deze vakbeurs voor voedingsspecialisten, dompelt bezoekers onder in een microkosmos …

Om de keuze van een RVS aandrijving voor uw toepassing nog makkelijker te maken heeft ABI sinds kort een website die geheel in het teken staat van RVS aandrijvingen.   Op deze website is alle …

Clæver Systems nodigt vlees- en visverwerkers uit voor Clæver CONNECT! 2023, een netwerkevenement voor klanten, partners, relaties en geïnteresseerden rond de Clæver ERP- …

Brancheorganisatie Europêche wil dat de Europese Commissie (EC) stopt met een opendeurbeleid voor de invoer van niet-duurzaam gevangen vis en zeevruchten uit derde landen. Meer dan 800.000 ton …

Havantec Hygiene Solutions heeft Winterhalter opgenomen in het assortiment. Het Nederlandse merk onderscheidt zich met professionele vaatwassystemen, standaard en op maat gemaakt. “Met …

Anritsu, fabrikant van inline productdetectie- en inspectieapparatuur voor de voedingsmiddelenindustrie, komt nu met de XR75 DualX+. Dit apparaat werkt op basis van Photon Detector-technologie, met …

Betrouwbaar, snel en gebruiksvriendelijk: de LEAK-MASTER® PRO 2 van WITT test de lekdichtheid van gemodificeerde atmosfeerverpakkingen. De Leakmaster Pro serie is nu uitgebreid met twee nieuwe, …

PLNT, een merk van Future Food Group, een toonaangevende innovator op het gebied van plantaardige vlees- en visopvolgers, lanceert hun nieuwste product voor Food Service: 100% plantaardige Crab Cake. …