×

News

HHS RVS Producten is verhuisd naar een nieuw pand in Brummen. Op de nieuwe locatie, aan de Mercuriusweg 30, beschikt de leverancier van hygiëne- en reinigingstechniek en inrichtingsapparatuur …

Op donderdag 18 januari wordt de nieuwe frituurlijn bij VEG-i-TEC in Kortrijk geopend. Het duurzaam produceren van gefrituurde aardappelen, groenten, vlees of vis vereist aanzienlijke kennis, …

De Nederlandse vissector gaat beter inzichtelijk maken hoe groot de verspilling van voedsel binnen de keten is. Vijf visverwerkers, waaronder Adri & Zoon Yerseke, doen mee aan deze pilot. Dat …

Familiebedrijf Colubris Cleantech bestaat 40 jaar. Het door Gertie van den Hurk opgerichte machine- en constructiebedrijf is in vier decennia uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevende organisatie …

Hoewel kunstmatige intelligentie (AI) volop kansen biedt om de algehele efficiëntie binnen het productieproces in de voedingsmiddelenindustrie te verbeteren, is LRQA van mening dat de industrie …

Anritsu Infivis, expert op het gebied van voedselinspectietechnologie, heeft een nieuwe vision-inspectiemachine (op basis van röntgen) gelanceerd dat speciaal is ontworpen, en zodoende bestand is …

Het portfolio veiligheidstechnologie van Schmersal is aangevuld met een 3D-camera die processen nauwkeurig en in realtime registreert. Met de introductie van de 3D Time of Flight (ToF)-camera wordt …

De Ruys Groep zal toetreden tot de Cold Care Group. Hiertoe behoren enkel toonaangevende bedrijven, die gespecialiseerd zijn in de bouw van o.a. koel-, vries- en voedingsverwerkingsfaciliteiten. De …

De Visfederatie houdt op dinsdag 9 januari een conferentie met het thema 'Duurzaam ondernemen in de vissector'. Gastsprekers in Kasteel de Wittenburg in Wassenaar zijn Machiel Reinders ( …

Het beursgenoteerde Nissui Corporation uit Japan, dat actief is in de visserij- en zeevruchtensector, heeft 60% van de aandelen overgenomen van visbedrijf Maxima Seafood uit IJmuiden. Nissui …