×

Stäubli houdt eind november Robotics Days in Mechelen

Maandag 06 november 2023
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Op woensdag 22 en donderdag 23 november organiseert Stäubli de vijfde editie van de Robotics Days in Technopolis, Mechelen. Mede door de aanwezigheid van negentien technologiepartners kom je er alles te weten over de diverse aspecten van een robotiseringsproject en kan je je laten inspireren en adviseren om uw productie efficiënter, veerkrachtiger en duurzamer te maken.
 
Naast de verschillende partner stands, kan je op het demoplein niet minder dan 22 robot demonstraties ervaren. Als kers op de taart staan een reeks interessante Expert Talks gepland door o.a. specialisten van KULeuven, VUB, Siemens en Beckhoff. Het programma spitst zich toe op technologie en vervalt niet in verkooppraatjes: dit is de sterkte van de Stäubli Robotics Days. Het doel is namelijk niet om de bezoekers een robot te verkopen maar om een kant-en-klare oplossing aan te reiken. Partners zijn: Audimat, Beckhoff, Cibo Robotics, Conway Nederland, Coval, Linak, Motix, Pickit, Pilz, Qing Forward Engineering, Rittal, Schunk, Sick, Siemens, Stäubli Connectors, Vansichen Linear Technology, VDP Automation, Zema Consulting en Zimmer Group.
 
Nieuwe ontwikkelingen
Stäubli Robotics stelt er alvast deze nieuwe ontwikkelingen voor: Deelname is gratis maar registratie is wel nodig zodat we weten wie aanwezig is voor de lunch.
Registreren kan via deze link.