×

Ruys Groep nieuwe agentuur PolySto-wandbescherming

Woensdag 08 november 2023
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
De Ruys Groep is vanaf heden de officiële Nederlandse vertegenwoordiger voor hoogwaardige prefab stootbanden en wandbescherming van PolySto. Dit bedrijf geldt als één van de Europese marktleiders op het gebied van hygiënische wandbescherming en sloot een partnerschap met Ruys om de Nederlandse markt ‘vakkundig te kunnen bedienen’.
 
Onder de vlag van RS Maatwerk, onderdeel van de Ruys Groep, wordt het uitgebreide assortiment van PolySto nu beschikbaar gesteld voor onder meer producenten in de voedings-, vlees- en visverwerkende industrie. Dit omvat prefab stootbanden in RVS, beton en CleanRockuitvoeringen, evenals innovatieve oplossingen zoals HygiSeal voor het chemisch lassen van voegen waardoor schimmelvorming in kitnaden tot het verleden behoort. 
 
Ruime ervaring
Jan Kelder, met ruim 20 jaar ervaring in PolySto-producten, is toegetreden tot de Ruys Groep als productmanager stootbanden. met de toevoeging van PolySto biedt de Ruys Groep een totaalpakket aan hoogwaardige wandbescherming, inclusief levering en professionele plaatsing. “Wanneer u meer wilt weten over onze prefab wandbeschermingsoplossingen, kunnen wij u hier uiteraard meer over vertellen”, aldus Kelder.