×

Hoogenkamp navigeert in nieuwste boek door wereldwijde uitdagingen

Donderdag 23 mei 2024
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Te midden van de huidige wereldwijde uitdagingen - klimaatverandering, voedsel(on)zekerheid en veranderende gezondheidstrends - biedt Henk Hoogenkamp in zijn nieuwste boek ‘Protein Innovation & Socio-Economic Marketing Observations’ een kritisch onderzoek naar het evoluerende voedsellandschap.
 
Deze inzichtelijke gids onthult het potentieel van duurzame plantaardige eiwitten, cellulaire landbouw en transformatieve marktkrachten om 's werelds meest urgente problemen aan te pakken. Reis in zijn boek door hoofdstukken die ingaan op de ingewikkelde verbanden tussen voedselduurzaamheid en klimaatbestendigheid. Ontdek hoe innovatieve plantaardige eiwitten en precisiefermentatie de wereldwijde voedselzekerheid en voeding opnieuw kunnen definiëren. Ontdek de ontwikkelingen op het gebied van GGO's die een toekomst beloven waarin smaak, prijs en duurzaamheid harmonieus naast elkaar bestaan.
 
Delicate evenwicht
Hoogenkamp, gewaardeerd foodwetenschapper, bestuurder bij verschillende multinationals en columnist van vaktijdschrift Meat&Co, belicht het delicate evenwicht tussen technologische innovatie en sociaaleconomische impact en biedt oplossingen voor honger, voeding en ethische consumptie in de wereld. Dit boek is een must-read voor diegenen die het transformerende potentieel van voedseltechnologie willen begrijpen bij het creëren van een duurzamere en rechtvaardigere wereld.

Meer informatie via www.henkhoogenkamp.com. Het boek is voor $ 45,00 te bestellen via www.amazon.com