×

Vakbeurs Seafood Expo/Processing Global wordt groter dan ooit

Thursday April 11, 2024
Back to overview
Share this article
Diversified Communications, organisator van de vakbeurs Seafood Expo Global/Seafood Processing Global, die plaatsvindt van 23 tot en met 25 april in Barcelona, breidt uit. Met ruim 2.000 exposanten en een bezetting van ruim 51.200 vierkante meter is de vakbeurs groter dan ooit. "Voor de 30e editie van het evenement hebben we strategisch nieuwe ruimtes gecreëerd om de ervaring van de aanwezigen ter plaatse te verbeteren", verduidelijkt Wynter Courmont, Vice President of Seafood bij Diversified Communications.

Het evenement zal als vertrouwd een internationaal platform bieden voor wereldwijde industriële leveranciers. Van de huidige 2.050 exposerende bedrijven zullen 584 bedrijven voor het eerst in ten minste twee edities exposeren, velen voor de eerste keer ooit. Met de uitbreiding naar hal 1 versterkt het evenement zijn positie als het grootste persoonlijke wereldwijde handelsevenement voor seafood. "Het stelt het ons in staat om een breder scala aan internationale visprofessionals uit de hele toeleveringsketen te bereiken die graag hun nieuwste ontwikkelingen willen laten zien en bespreken", aldus Courmont. Op Seafood Expo Global zullen ook tientallen Nederlandse visleveranciers aanwezig zijn om hun producten onder de aandacht te brengen van de duizenden internationale bezoekers.

Ook flink wat meer automatiseringsoplossingen
Op Seafood Processing Global zal elk aspect van de verwerking van vis en seafood aan bod komen, inclusief verpakkingsmateriaal en -machines, apparatuur en benodigdheden voor koeling en invriezen, primaire en secundaire verwerkingsapparatuur, hygiënecontrole en sanitaire voorzieningen, kwaliteitsborgingsdiensten, aquacultuurapparatuur, transport, koelopslag, traceerbaarheidsoplossingen en meer. Al deze (machine)fabrikanten zijn aanwezig in de beurshallen 1 en 3. Onder meer Adriatic Sea International, Ashworth Belts, Aquatiq, Baader, Cretel by ATS, Defitrans, FoodTech Belgium, GEA Food Solutions, Heinen, Jansen Techniek, JBT, Jonge Poerink, Maersk AS, Marel, Maschinenfabrik Seydelmann, Selo Food Technology, Niverplast en ULMA Packaging zijn aanwezig in Barcelona.
 
Meer informatie en tickets via www.seafoodexpo.com/global