×

Visfederatie houdt conferentie over duurzaam ondernemen

Wednesday December 13, 2023
Back to overview
Share this article
De Visfederatie houdt op dinsdag 9 januari een conferentie met het thema 'Duurzaam ondernemen in de vissector'. Gastsprekers in Kasteel de Wittenburg in Wassenaar zijn Machiel Reinders (Wageningen UR), Karin Roosen (Stichting tegen Voedselverspilling) en Guus Pastoor van de Visfederatie. Aansluitend is de nieuwjaarsborrel van het Nederlands Visbureau.
 
Machiel Reinders, onderzoeker aan Wageningen Universiteit op het gebied van consumentengedrag en marketing, zal diepgaand inzicht geven in zijn bevindingen hoe consumenten denken en handelen ten aanzien van duurzame keuzes. Karin Roosen van Stichting tegen Voedselverspilling zal spreken over het programma van Stichting tegen voedselverspilling om voedselverspilling binnen verschillende ketens en de visketen te verminderen. En Guus Pastoor sluit de conferentie af met een inspirerende nieuwjaarsrede en zijn visie op de toekomst van de vissector. "Een moment om te reflecteren op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar nieuwe mogelijkheden", aldus Pastoor.
 
Programma
Het programma begint om 14.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur). Het formele programma duurt tot 16.00 uur. Daarna is de nieuwjaarsborrel van het Nederlands Visbureau. Locatie is Kasteel de Wittenburg aan Landgoed de Wittenburg 1 in Wassenaar. 

Klik HIER voor meer informatie en aanmelding.