×

Verkoopteam van Baaijens aanwezig op Seafood Processing Global

Monday April 22, 2024
Back to overview
Share this article
Baaijens Industrial Equipment is sinds jaar en dag present op Seafood Processing Global om productieoplossingen en nieuwe technologieën in uitgebreide vorm te presenteren aan relaties en nieuwe (potentiële) contacten. “Seafood Processing Global is een jaarlijks superevenement en ook belangrijk voor de visverwerkende industrie in de Benelux. De vakbeurs in Barcelona is een mooie ontmoetingsplek waar globale visverwerkers en machineproducenten elkaar kunnen treffen om kennis te nemen van nieuwe productiemethodes en machines en ook om ervaringen met elkaar te delen”, vertelt Tom Baaijens van Baaijens Industrial Equipment.
 
“Zo staan we met Fomaco, waarvan we inmiddels al 42 jaar een exclusieve partner zijn, klaar om alle aspecten van industrieel pekelen, zouten en marineren te laten zien. Hoogstaande injectietechnieken met zware focus op hygiëne, gemakkelijk in gebruik en een laag ‘cost of ownership’.  Voor alle gezouten visproducten, met name in het conserverende en gerookte segment, bieden we de beste denkbare lijnen met meerdere automatiseringsaspecten in handling en transport van diverse visfilets, maar ook weeglijnen en pekel-aanmaaksystemen”, verduidelijkt Baaijens.
 
Reich Thermoprozesstechnik
In de verdere verwerking van gedroogde en koud- of heetgerookte visproducten, brengt het familiebedrijf in Oss het pakket van Reich Thermoprozesstechnik onder de aandacht van beursbezoekers (en onze lezers). “Deze Duitse toporganisatie brengt de modulaire droog-, rook- en kookapparatuur voor al uw gedroogde of gerookte visproducten. De unieke horizontale luchtstroom techniek UKQ heeft inmiddels al veel eindgebruikers weten te vinden in de moderne visrokerijen in de Benelux, maar ook in de rest van de wereld”, vervolgt Tom Baaijens, die persoonlijk aanwezig zal in Barcelona gedurende de beursdagen. “Om uw fysiek kennis te laten maken met het rookkastassortiment van Reich, dat is ontwikkeld voor alle liggende en hangende visproducten. Ook voor het drogen en conditioneren van vis- en petfoodproducten, bieden wij u uitstekende oplossingen.”
 
Hernieuwde samenwerking
“De samenkomst van Baaijens en Unifood in Barcelona brengt voor ons team een bijzondere en hernieuwde samenwerking met zich mee”, legt Baaijens uit. “Een jarenlange samenwerking met Unifood is na een korte onderbreking weer volledig in de lucht en biedt ons oplossingen en activiteiten in de levering van verdere verwerking van verse zalm, witvis en filering daarvan. Denk aan: Descalers, Pin Bone Removers, spoelmachines, liften en complete transportsystemen. Deze zijn uiteraard weer koppelbaar aan onze droogzouters en pekelinjectoren”, vertelt Marc Baaijens. “Ons verkoopteam heet u van harte welkom op Seafood Processing Global en uiteraard spreken we u ook graag over onze verdere machines en oplossingen voor de verwerking van vis en seafood. Denk aan Laska, voor de productie van samengestelde vis producten en convenience, of Sterilsystems voor UVC-desinfectie van productieomgevingen. Of misschien wilt u meer weten over hoe u uw rookkast-emissie of geurbestrijding in uw productieomgeving wil aanpakken. Wij praten u graag bij.”

Lees HIER het verhaal over de deelname van Baaijens aan Seafood Processing Global in Barcelona in de laatste (digitale) uitgave van vaktijdschrift Fish&Co.