×

Verpakken van zeevruchten en vis met traysealers Proseal

Donderdag 17 november 2022
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Sismatec en Proseal bieden met de geavanceerde traysealers de oplossing voor het verpakken van een breed scala aan vis- en zeevruchtenproducten, waarbij de houdbaarheid wordt verlengd en voedselverspilling wordt tegengegaan. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat zeevruchten van hoge kwaliteit zo veilig en vers mogelijk bij de consument worden afgeleverd. Dit zijn factoren die bedrijven helpen kansen te maximaliseren in zo’n snelgroeiende, maar concurrerende markt omtrent zeevruchten.
 
De bacteriën in de darmen en kieuwen van vis en zeevruchten werken snel om het eiwitweefsel af te breken, waardoor het voedsel snel bederft. Het is daarom erg belangrijk om verse vis en zeevruchten goed te verpakken, zodat het voedsel zijn kwaliteit kan behouden tijdens de soms lange toeleveringsketen en de krachtige behandeling in de winkel.
 
Proseal GTe-assortiment
Het GTe-assortiment is ontworpen voor een betrouwbare en consistente werking in omgevingen met veel zorg voor levensmiddelen. Het GTe-assortiment heeft de flexibiliteit om een groot aantal hoogwaardige heatseals uit te voeren, waaronder Gas Flush (MAP), vacuüm en gas. De apparatuur is bewezen en goedgekeurd voor Skin Pack met 10k OTR visfolie, wat vereist is in de industrie.

Klik HIER voor het volledige verhaal in de laatste (digitale) uitgave van vaktijdschrift Fish & Co.