×

Inschrijving voor Spakenburgse Visbeurs op 7 oktober geopend

Thursday March 14, 2024
Back to overview
Share this article
De inschrijving voor de zestiende Spakenburgse Visbeurs op maandag 7 oktober 2024 is geopend. De tweejaarlijkse visbeurs heeft zich ontwikkeld tot dé ontmoetingsplaats van de visdetailhandel en toeleveranciers.

Tijdens de vorige editie - in 2022 - begroette de organisatie meer dan 5.000 bezoekers en gaven maar liefst 107 bedrijven en organisaties acte de présence  op dit eendaagse evenement. De beurs verbindt zakelijkheid en gezelligheid aan elkaar en inspireert zowel standhouders als bezoekers. In 2022 werd het derde lustrum gevierd. Het thema van de vijftiende Visbeurs was: ’Tijd voor innovatie’. Het thema van de zestiende editie borduurt daar op voort: ‘Creëer je toekomst’.

Mogelijkheden en uitdagingen
Vis is nog altijd niet alleen heel lekker, maar ook nog eens gezond! Er liggen volop mogelijkheden en er zijn diverse uitdagingen voor de visbranche, die absoluut toekomst heeft. En die toekomst maakt de branche voor een groot deel zelf door samenwerking, inventiviteit en creativiteit. De Spakenburgse Visbeurs fungeert daarin vaak als een vliegwiel. "Wilt u op de radar blijven binnen de visbranche en bij uw klanten? Schrijf u dan nu in voor deze beurs. Ga daarvoor naar www.visbeurs.nl."