Nieuws
Kambič introduceert een nieuw model kalibratiebad OB-22/2 E ULT. Dit model is speciaal ontworpen voor toepassingen bij extreem lage temperaturen tot -100 °C. Hiermee beantwoordt Kambič de vraag …
De visverwerkende industrie in het algemeen en die op Urk in het bijzonder vraagt steeds vaker om de kennis en flexibiliteit van VWS Nederland, dat is gespecialiseerd in wegen, automatiseren en …
Vemag-Seydelmann.nl is per september officieel verhuisd naar een nieuwbouwlocatie in Oss. Het nieuwe bedrijfspand brengt veel voordelen. “We kunnen nu klanten beter faciliteren en goed laten …
Het Nederlands Visbureau heeft begin oktober het project SeaNext gelanceerd met een inspirerend symposium dat zo’n honderd professionals van binnen én buiten de vissector samenbracht. …
De ontschubmachines van Jansen Techniek, voor het industrieel verwijderen van schubben en slijm van vissen, vinden al jarenlang hun weg naar visverwerkers wereldwijd. Deze machines zijn het afgelopen …
Van de noodstopknop tot de roestvrijstalen frontring die direct aansluit op het bedieningspaneel: elk detail is ontworpen met hygiëne als uitgangspunt. Met dit principe heeft de Schmersal Groep …
De OPACKGROUP heeft het OTC Test Centre geopend, een testcentrum waar foodproducenten nieuwe verpakkingen op praktische wijze kunnen testen buiten hun eigen productieomgeving. Het centrum richt zich …
Deze week verschijnt een nieuwe editie van vaktijdschrift Fish&Co. De coverstory gaat ditmaal over de serie drukknoppen en signaaleenheden van Schmersal, die zijn afgestemd op de eisen van moderne …
One Frio, een nieuwe speler op de Europese koelopslagmarkt, kondigt vandaag zijn officiële lancering aan. Dankzij de recente overname van meerdere gevestigde koelopslagbedrijven, waaronder …
Kunstmatige intelligentie, innovatieve materialen, nieuwe functionaliteiten en competenties voor de toekomstgerichte voedingsmiddelensector: de grote transformatiethema’s van de branche wachten …

