×

Nieuws

De consument ziet deze herfst opvallend lage mosselprijzen in de supermarkt. Toch schuilt er achter die promoties een opmerkelijke realiteit: de grondstofprijs van mosselen is niet gedaald, …

Na 46 jaar ondernemerschap binnen de familie Kooij is VSD Food Machinery B.V. volledig overgenomen door Maarten Kooij, zoon van de oprichters Hans en Anja Kooij. Het bedrijf, opgericht in 1979, heeft …

Het Nederlands Visbureau heeft woensdag 1 oktober in The Social Hub Den Haag het project SeaNext gelanceerd met een inspirerend symposium dat 100 professionals van binnen én buiten de vissector …

K+G Wetter heeft de bedrijfslocatie in Biedenkopf-Breidenstein uitgebreid met een ruim functioneel gebouw. De meer dan 600 vierkante meter is gebouwd en uitgerust door bedrijven uit de regio. De door …

Het Giessense familiebedrijf Schouten Europe introduceert deze maand een volledig nieuwe plantaardige tonijn. Het product is ontwikkeld voor brede toepassing en kan onder meer worden gebruikt in smeer …

Wilt u weten hoe u binnen de steeds strengere wet- en regelgeving uw productieproces kunt optimaliseren en tegelijkertijd kosten kunt besparen? Ontdek de twee Live Webinars van Mettler Toledo die u …

inOne bedient klanten met een hoogwaardig bestelplatform dat naadloos aansluit op kritische bedrijfsprocessen van bedrijven in de foodservicebranche, zoals het ontvangen van orders voor …

De gerenommeerde kaviaarproducent Agroittica Lombarda is een samenwerking aangegaan met ERP-leverancier CSB-System om zijn inspanningen op het gebied van digitalisering een boost te geven. Handhaving …

Met vestigingen in Amersfoort en Kuurne biedt Handtmann snelle, persoonlijke ondersteuning, trainingen en live-demo’s. Zo blijft de productie niet alleen draaiende, maar ook toekomstbestendig. …

Azur Seafood is leverancier van een breed assortiment visproducten – zowel vers als diepgevroren. De Urker visproducent heeft de afgelopen jaren een flink groei doorgemaakt. Zodoende zijn de …