News
De ontschubmachines van Jansen Techniek, voor het industrieel verwijderen van schubben en slijm van vissen, vinden al jarenlang hun weg naar visverwerkers wereldwijd. Deze machines zijn het afgelopen …
Van de noodstopknop tot de roestvrijstalen frontring die direct aansluit op het bedieningspaneel: elk detail is ontworpen met hygiëne als uitgangspunt. Met dit principe heeft de Schmersal Groep …
De OPACKGROUP heeft het OTC Test Centre geopend, een testcentrum waar foodproducenten nieuwe verpakkingen op praktische wijze kunnen testen buiten hun eigen productieomgeving. Het centrum richt zich …
Deze week verschijnt een nieuwe editie van vaktijdschrift Fish&Co. De coverstory gaat ditmaal over de serie drukknoppen en signaaleenheden van Schmersal, die zijn afgestemd op de eisen van moderne …
One Frio, een nieuwe speler op de Europese koelopslagmarkt, kondigt vandaag zijn officiële lancering aan. Dankzij de recente overname van meerdere gevestigde koelopslagbedrijven, waaronder …
Kunstmatige intelligentie, innovatieve materialen, nieuwe functionaliteiten en competenties voor de toekomstgerichte voedingsmiddelensector: de grote transformatiethema’s van de branche wachten …
Ook benieuwd hoe u de nauwkeurigheid en veiligheid van uw metaaldetectors kunt verbeteren terwijl u tijd en kosten bespaart? Het Automatic Test System (ATS) van Mettler Toledo biedt een geavanceerde …
De consument ziet deze herfst opvallend lage mosselprijzen in de supermarkt. Toch schuilt er achter die promoties een opmerkelijke realiteit: de grondstofprijs van mosselen is niet gedaald, …
Na 46 jaar ondernemerschap binnen de familie Kooij is VSD Food Machinery B.V. volledig overgenomen door Maarten Kooij, zoon van de oprichters Hans en Anja Kooij. Het bedrijf, opgericht in 1979, heeft …
Het Nederlands Visbureau heeft woensdag 1 oktober in The Social Hub Den Haag het project SeaNext gelanceerd met een inspirerend symposium dat 100 professionals van binnen én buiten de vissector …

